Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JOIN   US

Jos sivut on käyty läpi ja mielenkiinto herännyt, pääsee tämän sivun lopusta klikkaamaan itsensä hahmolomakkeen puolelle. Sitä ennen kuitenkin pari sääntöä ja muuta mainitsemisen arvoista asiaa...

commonly known

1. Sivustolla ei sallita epäasiallista käytöstä missään muodossa. Täällä halutaan pitää mukava ilmapiiri, jotta kaikilla olisi yhteisesti kiva pelata keskenään. Sama pätee vieraskirjassakin.

2. Epäaktiiviset pelaajat hahmoineen poistetaan, jos heistä ei kuulu mitään kahteen kuukauteen. Jos joku tietää että ei pysty pelaamaan vähään aikaan, toivotaan siitä ilmoitusta chattiin tai vieraskirjaan. Hyvä tapa ilmoittaa itsestään aina välillä, on käydä vaikka ihan chatinkin puolella piipahtamassa - näin tiedetään, että olet yhä mukana kuvioissa!

remember these!

1. Pelin ikäraja on K-16. Kyseessä on realistinen ihmissudepeli, joten väkivalta, seksi, erilaiset päihteet ja voimakaskin kiroilu ovat osa sitä. Kaikkea saa kuvailla niin paljon ja tarkasti kuin tahtoo, mutta terveen järjen rajoissa ja niin, että teksti on lukemiskelpoista. Rajummasta sisällöstä suositellaan varoittamaan roolin alkuun! Mitään vastaavaa ei myöskään tarvitse kirjoittaa, jos ei tahdo.

2. Hahmoja saa luoda niin paljon kuin tahtoo. Mutta ennen kuin luot enempää kuin yhden mieti, aiotko myös pelata kaikilla.

about the game

1. Munchaus, metapelaus, autohittaus ja teleporttaus ovat kiellettyjä toimintoja. Hahmosi ei ole paras, hahmosi ei tiedä kaikkea, vaikka sinä pelaajana tiedätkin, hahmosi ei voi päättää toisen pelaajan hahmon liikkeitä/sanoja/ajatuksia eikä hahmosi voi siirtyä paikasta toiseen tuosta vaan.

writing

1. Kirjoittaa saa preesensissä tai imperfektissä, 1. tai 3. persoonassa. Pomppiminen aika- ja persoonamuotojen välillä ei ole kuitenkaan sallittua, vaan missä sitten ikinä päätätkään pysyä, pysy myös siinä.

2. Pituuspakkoa ei ole, mutta yli kahden virkkeen roolit ovat toivotumpia. Eteenpäin vievä kerronta ja yksityiskohtainen kuvailu ovat iso plussa!

3. Mainitse roolitekstin alussa hahmosi koko nimi sekä sijainti (esim. Westminster). Jos hahmo siirtyy paikasta A paikkaan B, merkitse se näin: Matti Meikäläinen, Soho → Westminster

 

hahmolomake

 
©2019 LONDON - suntuubi.com