Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

   YLEISTÄ
  • Sivustolla ei sallita huonoa käytöstä missään muodossa. Ilmapiiri pidetään miellyttävänä jotta kaikilla olisi mukava mieli! Myös vieraskirjan puolella käyttäydyttävä asiallisesti - roskapostit poistetaan ja niiden lähettäjille voidaan asettaa esto.
  • Pelin ikäraja on K15 ja siitä ylöspäin, jos otetaan huomioon täällä esiintyvät negatiiviset teemat. London on realistinen ihmissuhdepeli, joten väkivalta, huumeet ja seksi ovat osa peliä. Kaikkea saa kuvailla niin tarkasti kuin tahtoo, mutta terveessä mielessä ja niin, että teksti on lukemiskelpoista. Mahdollisesta K18 sisällöstä varoitettava roolin alussa. Näiden teemojen kirjoittaminen ei ole pakollista, vaan kaiken sellaisen voi skipata!
  • Hahmoja kullakin pelaajalla voi olla enintään kolme. Tällöin voidaan välttyä myös turhilta hahmoilta, mutta ennen kuin luot yhtään enempää mieti, jaksatko pelata kaikilla!
  • Muista pelata hahmo(i)llasi, mikäli oli liittynyt mukaan peliin! Keneltäkään ei vaadita päivittäistä, eikä edes viikottaista pelailua, mutta ainakin pari kertaa kuussa toivotaan kaikkien kirjoittelevan jotain. Jos tiedät ettet pysty pelaamaan pitkään aikaan, ilmoita siitä chatissa tai vieraskirjassa, jotta me muut tiedämme itse jatkaa. Jos tahdot lomaa, sano se vieraskirjassa, niin sinua ja hahmoasi ei poisteta väärinkäsitysten johdosta.
   PELISTÄ
  • Muchaus, metapelaus ja autohittaus ovat kiellettyjä. Hahmosi ei ole paras, tiedä asioita jotka sinä tiedät eikä päätä toisten pelaajien hahmojen liikkeistä/puheista. Käytä yrittää-ilmaisua tai kysymysmerkkiä.
  • Ei monistumista eikä teleporttausta. Hahmosi ei voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan eikä tuosta vain siirtyä paikasta toiseen.
   KIRJOITTAMISESTA
  • Voit valita kirjoitatko preesensissä vai imperfektissä ja yksikön 1. vai 3. persoonassa. Muista kuitenkin, että pomppiminen aikamuotojen ja persoonien välillä ei ole sallittua. Jos et tiedä kumpi sopii sinulle paremmin - kokeile, mutta kunhan et vaihtele kirjoitustyyliäsi jatkuvasti.
  • Teksteille ei ole pituusehtoja, mutta alle kahden virkkeen roolit ovat vähän niin ja näin, kelpaavatko ne. Parastahan olisi sisällyttää tekstiin kuvailua ja tekemistä, ajatuksia ja puhetta, jotta tilanteet kulkisivat eteenpäin, mutta tämä ei ole aina välttämätöntä.
  • Hahmon koko nimi (etunimi ja sukunimi) ja tämän senhetkinen sijainti laitetaan ennen roolia. Mikäli hahmo siirtyy paikasta A paikkaan B, merkitään se seuraavalla tavalla: Matti Meikäläinen, Soho → Westminster.

Hahmolomake  •  Muokkaa hahmoa

 

©2018 ւօոᴅօո - suntuubi.com